FAQ

U kunt op onze tankautomaat dag en nacht tanken behalve LPG dat kan alleen 2 uur voor en 2 uur na onze bedieningstijden tanken dit omdat er toezicht moet zijn op de LPG pomp. Onze bedieningstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur. En zaterdag van 8:00 uur tot 12:00 uur.
Ja u kunt LPG tanken van 2 uur voor tot 2 uur na onze bedieningstijden en op zaterdag tot 16:00 UUR dit omdat er toezicht moet zijn op de LPG pomp.
Ja u kunt met de Kreuze tankpas ook bij onze wasstraat betalen.
Nee de tankpas is bedoelt voor bedrijven en zelfstandigen. In overleg kunnen ook particulieren een tankpas aanvragen, wij hanteren hiervoor wel een minimale afname van 250 Ltr en berekenen administratiekosten ingeval u hier niet aan komt.
Ja bij ons tankstation hangen op diverse plaatsen camera’s voor toezicht, tevens hebben wij de nieuwste pinautomaten die optimaal beveiligd zijn. Ook is er toezicht vanuit naast gelegen woningen.
Dit kan in de tankshop maar ook in de wasstraat zelf. Betalen d.m.v. pin, contant, Multi tankcard, Travelcard, Kreuze tankpas, prepaid waskaart of met de My Order app op de mobiele telefoon.