Wasboxen

Bij Kreuze bieden we u de mogelijkheid om op elk moment van de dag uw auto te wassen in onze moderne wasboxen. Onze 5 wasboxen zijn namelijk 24/7 geopend! Hier kunt u zelf aan de slag gaan en uw voertuig laten stralen. De wasboxen zijn 5 meter hoog en 7 meter breed.

Werkwijze: Onze wasboxen zijn eenvoudig te gebruiken. Volg de duidelijke instructies in de wasbox en maak uw auto snel en efficiënt schoon. Als u vragen heeft staan onze medewerkers altijd klaar om u te helpen!

Betaalmogelijkheden: Bij Kreuze begrijpen we het belang van gemak. Daarom bieden we diverse betaalmogelijkheden aan zoals prepaid, cash, pin en diverse tankpassen, zoals Kreuze, TC, MTC, diverse leasepassen, zodat u snel en moeiteloos kunt betalen voor het gebruik van onze wasboxen.

Campers en caravans: Voor eigenaren van campers en caravans bieden wij meer dan alleen wasboxen. Tijdens onze openingstijden stellen we een verrijdbaar bordes ter beschikking zodat u ook uw grotere voertuigen grondig kunt reinigen en onderhouden.

Check hieronder het saldo van uw Prepaid waskaart:

http://www.loyaltymanager.nl/BalanceChecker/balance.dll/?id=300F891B26A0